DE HEEREN VAN LIEDEKERCKE
De gebroeders De Four:
Tom aan het fornuis en Joost achter de bar – van het bierrestaurant De Heeren van Liedekercke in Denderleeuw, in 2013 door de Amerikaanse bierwebsite Ratebeer uitgeroepen tot beste bierrestaurant ter wereld, doen de volgende suggesties.
– Ganzenleverpastei ‘au torchon’ met Gageleer-caramel en krokante kaneelstaafjes, geroosterd vijgenbrood en ijs van frambozenbier.
– Rucolaslaatje op smaak gebracht met balsamico, notenolie en Gageleer,chips van wortel, kwartelpastei en ‘vogelnestjes’ met kwartelei.
– Sappig meloentje opgevuld met Gageleer met een palet van Ardense ham, Gandaham, Parmaham en Serranoham.
– Carpaccio van ossenhaas met parmezaankrullen en half gedroogde tomaat met een sorbet van Gageleer en groene peper.
– Schotse zalm ‘mi-cuit’ op een pureetje met geitenkaas en een reductie van Gageleer.
– Lamsvlees (kroon / bout…) met gekonfijte venkel en rozemarijn en een saus van braadjus gedeglaceerd met Gageleer.